Onze Kennel

Mijn naam is Joyce Den Heijer en sinds 2001 staat mijn kennel al ingeschreven bij de Raad van Beheer. Tot eind 2014 had ik 8 Retrievers om mij heen, Flatcoated Retrievers, Golden Retrievers en Labrador Retrievers. Ik fokte af en toe een bijzonder Retrievers nest. Samen namen wij ook deel aan jachttrainingen en wedstrijden. En heel soms kwam je ons tegen op een tentoonstelling. In al deze onderdelen behaalde we mooie successen. Maar bovenal genoten we van mooie, gezonde en sociale Retrievers.

Door privé omstandigheden heb ik even een stap terug gedaan en had ik alleen nog 2 Labrador Retrievers. Sinds 2022 ben ik weer heel gelukkig met de komst van 2 Golden Retrievers (zie ONZE HONDEN). Mijn dochter Suzanne en ik zijn samen eigenaar van de Golden Retriever Sally en van de Border Collie Jazz.

Verder gaan wij af en toe weer deelnemen aan shows en vooral genieten van onze 4-voeters.

Onze kennel Joyhearts staat ingeschreven bij de Raad van Beheer sinds 2001. En we voldoen aan de laatste regels om te mogen fokken (UBN nummer sinds november 2021).
Lid van de rasvereniging GRCN (Golden Retriever Club Nederland) – NLV (Nederlandse Labrador Vereniging) – LKN (Labrador Kring Nederland) en RBCNL (Rasvereniging Border Collie Nederland).

Veel lees- en kijk plezier op onze website.